USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На Волині ремонтують ділянку міжнародного автошляху

2 Липня 2021 14:51
У рамках «Велике будівництво» триває відновлення чергової ділянки міжнародного автошляху М-19 Доманове (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест) у межах Волинської області.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Днями ремонтні роботи стартували на 7-кілометровому відтинку дороги на території Ратнівщини. Дорожники працюють у селі Гірники і рухаються у напрямку пункту-пропуску «Доманове» – «Мокрани» на українсько-білоруському кордоні.

На відрізку понад 5 км уже позбулися шару зношеного дорожнього покриття і активно вкладають міцну основу зі щебенево-піщаної суміші, обробленої комплексним в’яжучим матеріалом. Після цього буде влаштовано два шари асфальтобетонної суміші. Товщина нового дорожнього одягу сягатиме 37 см.

Ремонтні роботи на цьому об’єкті проводяться цілодобово.

Рух транспорту організовано в реверсному режимі.

До слова, на сьогодні це друга ділянка в області, що відновлюється за принципом «Design&Build» («Проєктуй-будуй» – одна компанія проєктує та будує).

Виконавець – ТОВ «ПБС».

Водночас ремонтуємо цей важливий для краю автошлях і на інших ділянках, зокрема Секунь – Ковель, Ковель – Воля Любитівська, Свидники – Переспа та по селищі Голоби.

Загалом на території Волині ремонтом охоплено близько 47 км автошляху М-19.

Відновлення потребує ще майже 72 км цієї важливої транспортної артерії. Аби найближчим часом зшити Волинь якісною автодорогою М-19, наразі проводиться тендер на ремонт ще 3,5 км автошляху, на інші понад 68 км виготовляється проєктно-кошторисна документація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus