USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині рецидивіст, який вдарив колишню дружину в живіт, отримав умовне покарання

15 Лютого 2022 10:11
Раніше судимий волинян, який вдарив ножем колишню дружину, відбувся умовним покаранням.

Про це стало відомо з вироку Шацького районного суду Волинської області.

Злочин трапився 23 листопада 2020 року. П’яний волинянин, який вже мав судимість, під час конфлікту з колишньою дружиною вдарив її ножем у живіт. Жінка отримала поранення, які були небезпечні для її життя.

У суді чоловік визнав свою вину, пояснивши, що конфлікт трапився на ґрунті ревнощів та неприязних стосунків з колишньою дружиною. Він стверджував, що має намір і надалі проживати окремо від неї, тому просив суд його суворо не карати і не позбавляти волі.

Потерпіла у суді повідомила, що жодних претензій до обвинуваченого не має та не наполягає на його суворому покаранні. Вона підтвердила, що колишній чоловік відшкодував їй витрати на лікування. Також зазначила, що після лікування від алкогольної залежності у грудні поведінка колишнього чоловіка помітно змінилася на краще.

Він проживає окремо від неї зі своєю матір'ю, працює, не вживає спиртні напої, спілкується з дітьми, внуками, по можливості їм допомагає.

Тож реальне покарання на п’ять років суд замінив умовним на три роки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus