USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині рятувальники витягли з бездоріжжя два легковики, в одному з них було немовля

17 Грудня 2021 11:53
На Волині рятувальники відбуксирували два легкові автомобілі й рейсовий автобус із бездоріжжя.

Про це повідомляє пресслужба ГУДСНС у Волинській області.

16 грудня о 23:45 до Служби 101 надійшло повідомлення, що біля села Губин Затурцівської сільської громади Володимир-Волинського району два легкові автомобілі потрапили у ґрунтову колію та застрягли на бездоріжжі. У одному легковику перебували троє людей, в іншому – ще четверо й піврічне немовля.

За викликом до місця події прибули рятувальники 15 Державної пожежно-рятувальної частини смт Локачі. За допомогою троса вони відбуксирували транспортні засоби на стійку ділянку автодороги.
17 грудня о 8:10 у селі Крухиничі Володимир-Волинського району рейсовий автобус «Нововолинськ – Локачі» з’їхав з дороги на узбіччя, вкрите талим снігом, та не зміг продовжити рух. В автобусі перебували водій та 20 пасажирів. Рятувальники 15 Державної пожежно-рятувальної частини смт Локачі, які прибули на допомогу, відбуксирували транспортний засіб на стійку ділянку автодороги, після чого той продовжив рух за маршрутом.

За викликом до місця події прибули рятувальники 15 Державної пожежно-рятувальної частини смт Локачі. За допомогою троса вони відбуксирували транспортні засоби на стійку ділянку автодороги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus