USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині розгорнули модульне містечко на випадок евакуації

7 Жовтня 2023 13:00
Луцька райдержадміністрація розгорнула модульне містечко, яке стане евакуаційним пунктом для надання допомоги в разі надзвичайних ситуацій.

Про це повідомили в РДА.

Ця ініціатива стала можливою завдяки стабільній довгостроковій співпраці з благодійним фондом Eine Welt e.V. Leipzig, профінансованою Siemens Caring Hands та особистими пожертвами співробітників Siemens AG Deutschland.

Це місце може стати притулком для тих, кому це необхідно. Тут можна зігрітися, перекусити, прийняти душ, а також отримати медичну та психологічну підтримку. Мобільні будиночки оснащені генераторами, обігрівачами, холодильниками та зарядними пристроями для забезпечення комфорту та безпеки. Також є дитячий майданчик, пункт харчування, мобільний медичний пункт, душові кабіни та біотуалети.

Читати ще: Модульні будинки і цілі містечка: як на Волині розміщують переселенців

В рамках цієї ініціативи також проводилися навчання екстреної евакуації при техногенній катастрофі за участі працівників ДСНС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus