USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кордон під контролем: на Волині відкрили сучасний прикордонний підрозділ

2 Травня 2023 20:58
2 травня у Волинській області урочисто відкрили оновлений прикордонний підрозділ, до якого входять п’ять прикордонних застав. Вони охороняють понад сотню кілометрів кордону з Білоруссю.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі України.

Ділянка надійно укріплена та оснащена камерами відеонагляду. Під час ремонту було відновлено адміністративну будівлю, бокс для автомобільної техніки, споруди господарчого призначення, а також облаштовано модульне містечко.

Начальник прикордонного загону Сергій Лозінський подякував усім, хто долучився до розбудови підрозділу, та вручив військовослужбовцям нагороди.

Гостям комендатури прикордонники продемонстрували озброєння та техніку, яку використовують під час охорони та оборони державного кордону. Начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко та очільник облради Григорій Недопад вручили військовим ключі від чотирьох автомобілів підвищеної прохідності.

Принагідно митрополит Луцький та Волинський Михаїл звершив чин освячення каплички на честь Покрови Пресвятої Богородиці. Її збудували на території військового містечка.

Також присутні долучилися до озеленення території прикордонної комендатури. Разом з прикордонниками гості посадили десяток декоративних дерев.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Стіна яценюка Показати IP 3 Травня 2023 09:19
Ми вже це бачили особливо після 24 лютого 2022 року. Скептики можуть подивитись відео як руске кодло на БТР- х проїзджає через пункт Гоптівка не напрягаючись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus