USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

На Волині розпочав роботу ще один клас безпеки

4 Лютого 2024 07:44
1 лютого відбулося відкриття класу безпеки у Торчинському ліцеї.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Волині.

Клас розділено на зони таким чином, щоб діти різних вікових груп мали можливість навчатися основ пожежної та протимінної безпеки, правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правил надання домедичної допомоги. Для молодших школярів створено ігровий куточок та зону психологічного розвантаження.

Для того щоб уроки з безпечної життєдіяльності проходили більш цікаво та зрозуміло, безпечне середовище обладнано інтерактивними цікавинками, муляжами вибухонебезпечних предметів, інвентарем для домедичної допомоги, пожежної безпеки, поліграфічною продукцією, розробленою ДСНС України спільно з дитячим фондом UNICEF Ukraine.
Читати ще: У Ковелі відкрили інтерактивний клас безпеки для навчання школярів

У відкритті класу безпеки взяли участь співробітники Луцького районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області, представники поліції та органів влади.
Крім того, на подвір’ї закладу освіти рятувальники розгорнули навчальну платформу, де діти могли спробувати себе у ролі рятувальника й оглянути техніку ДСНС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus