USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Скільки волинян вже визнали придатними для проходження служби

12 Квітня 2016 10:02
Обласна медична комісія на період призову громадян на строкову військову службу розпочала свою роботу, - йдеться на сайті voltv.com.ua.

Відтак, вже 110 волинян визнали придатними для проходження служби.

Загалом область спроможна у травні–червні цього року призвати 250-280 «строковиків», поінформував військовий комісар Роман Кулик.

З його слів, серед волинян є чимало таких, які ухиляються від виконання військового обов’язку.

Обговорили на нараді і укладання контрактів на військову службу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПОДРОБИЦІ ВЕСНЯНОГО ПРИЗОВУ-2016

271 волинянин вже призваний до війська. Відповідно до Указу Президента оголошена часткова демобілізація учасників АТО, на волинську землю повернулися 287 бійців. Загалом впродовж четвертої хвилі мобілізації було призвано 1 578 волинян.

Зі слів директора департаменту соціального захисту населення Оксани Гобод, бійці зможуть пройти психологічну реабілітацію у Луцькому гарнізонному госпіталі, закладах санаторно-курортного лікування. До роботи залучать також психологів-волонтерів, фахівців Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Працюватимуть й виїзні мобільні офіси. За інформацією сайту облдержадміністрації, на професійну адаптацію для Волині виділили 934 тисячі гривень з державного бюджету.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що і в Луцьку розпочався весняний призов на строкову військову службу. Відповідне розпорядження підписав військовий комісар Луцького об'єднаного міського військового комісаріату підполковник Василь Худик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus