USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині розслідують НП, яка сталася 10 років тому

11 Листопада 2014 09:56
Створено комісію для розслідування нещасного випадку на Волині, який стався десять років назад, - повідомили у прес-службі Держгірпромнагляду у Волинській області.

Територіальне управління Держгірпромнагляду у Волинській області, згідно рішення суду, розпочало розслідування причин та обставин нещасного випадку, який стався ще у серпні 2004 року з мельником СВК «Грибовицький».

Десять років тому дирекція СВК «Грибовицький» видала постраждалому акт, в якому зазначено, що він отримав травми по дорозі додому. Проте після отриманих травм, самопочуття постраждалого з кожним роком погіршувалося і він звернувся до суду з позовом про встановлення факту травмування на виробництві.

Більш детальні обставини та причини нещасного випадку з’ясовує комісія зі спеціальгого розслідування.

В цілому, як повідомляють у Держгірпромнагляді у Волинській області, на підприємствах Волині спостерігається збільшення кількості нещасних випадків зі смертельним наслідком. Протягом 9 місяців 2014 року загинуло 5 осіб проти 3 за відповідний період минулого року, травмовано 82 (проти 84).

Причинами виникнення нещасних випадків є порушення вимог безпеки під час експлуатації механізмів, незадовільний технічний стан засобів виробництва, порушення правил дорожнього руху, порушення вимог трудової і виробничої дисципліни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читач Показати IP 11 Листопада 2014 15:40
цікаво що та комісія через стільки часу може побачити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus