USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині селяни скаржаться на низькі ціни на молоко

24 Вересня 2015 09:05
Мешканців сіл Печихвости та Мирків скаржаться на низьку закупівельну ціну на молоко та інші проблеми. Про це інформує Горохівська РДА.

Виїзний прийом громадян голова райдержадміністрації Любов Матвєєва здійснила 23 вересня у Печихвостівській та Мирківській сільських радах. Зі своїми проблемами до посадовця звернулося багато людей.

Зокрема, звернення стосувались надання матеріальної допомоги, приватизації житла, виплати пенсій, субсидій та соціальної допомоги, добровільного об’єднання громад, оптимізації закладів освіти, ремонту доріг, працевлаштування молоді у селі, виділення земельних ділянок під будівництво.

Також селяни висловили стурбованість закупівельною ціною на молоко, яка є занадто низькою. Ознайомившись з перших уст з негараздами місцевих громад і, зробивши чимало нотаток у своє­му блокноті, очільник району взяла на власний контроль най­болючіші питання.

Під час виїзного прийому голова райдержадміністрації оглянула приміщення бюджетної сфери, ФАПи, навчально-виховні заклади, в яких зроблено хороші ремонти, де діти виховуються в прекрасних умовах.

Гірша ситуація склалася з місцевим будинком культури села Мирків, який потребує капітального ремонту, на проведення якого коштів з сільського бюджету не вистачає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus