USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

На Волині шахраї дурять довірливих волинян

12 Травня 2017 15:02
Лише за один ранок семеро волинян повідомили до поліції про шахрайські дії з банківськими картками, внаслідок яких вони позбулися своїх коштів.

Про це стало відомо під час брифінгу першого заступника прокурора Волинської області Віктора Швидкого 11 травня.

З його слів, згідно з оперативною інформацією, лише за ранок цього дня у сімох волинян з банківських карток зникли гроші через шахрайські дії.

«Схема проста: невідомі телефонують людям, представляються працівниками банківської установи і повідомляють, що їх картка заблокована. Щоб розблокувати вони просять повідомити ПІН-код і персональні дані. Коли вже ці люди приходять в банк, то на їх рахунках грошей уже немає», - розповідає він.

Також, каже Віктор Швидкий, від дій шахраїв часто страждають люди поважного віку. Мовляв, дзвонять до стареньких, представляються працівниками пенсійного фонду, цікавляться, чи є «старі гроші» і пропонують обміняти. Так шахраї видурили у одного пенсіонера тисячу доларів. Не погребували зловмисники і грошима, відкладеними «на смерть».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus