USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині щороку на 2% більшає онкохворих

30 Травня 2018 22:55
Волинські медики побачили негативну тенденцію щодо росту кількості онкохворих. Згідно зі спостереженнями, щороку хворих стає на 2% більше.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Як розповів головний лікар ЛПЗ «Волинський обласний онкологічний диспансер» Юрій Малімон, у диспансері необхідно добудувати хірургічний корпус, адже через щорічний приріст хворих вже за 5 років їм не вистачить місця.

«Ми піднімали питання про добудову хірургічного корпусу, бо воно стає дедалі гострішим. Тієї реанімації, яка зараз є, вже не вистачає. Вже на сьогодні є проблеми з проведенням операцій, адже потік хворих великий. А приріст хворих відбувається десь по 2% щороку, і за років 5 нам просто не вистачить місця», - інформував Юрій Малімон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus