USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині школярі підготували військовим у зоні АТО спецнабори

29 Травня 2015 18:15
Школи Ковельщини підтримали ініціативу «Самооборони Волині» щодо виготовлення індивідуальних ремонтних наборів для бійців АТО.

Про це повідомили у Ковельській РДА.

Нині волонтери Волині зібрали та передали бійцям близько 850 подібних ремнаборів. Як показав час, ремнабори виявились надзвичайно актуальними. На передовій бійці розбирають їх в першу чергу, адже це зручний набір, який має бути у кожного бійця. У польових умовах швидко зношується та псується одяг, взуття, амуніція. Значно легше це відремонтувати - полагодити, ніж купувати нове.

У комплект входять: суперклей в маленьких тюбиках; міцна капронова нитка (чорного, сірого або зеленого кольорів) в котушках; звичайна нитка (чорного, сірого або зеленого кольорів) в котушках; голка циганська, голка звичайна; наперсток; ґудзик темних кольорів, розміром приблизно, як 25 коп.; скотч маленький; шпилька (англійська булавка); скрепка канцелярська; стропа шириною 3-4 см; гумка канцелярська; мідний дріт (моточки товщиною 0.5 - 1 мм, довжиною 1 м); пластикові хомути та інші необхідні речі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus