USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині школярі врятували на воді хлопчика

17 Червня 2015 10:48
Школярі врятували хлопчика, який тонув у річці. Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

Інцидент трапився 3 червня. Учні 7-В класу ЗОШ № 1 міста Ковеля разом з класним керівником відпочивали після пішохідної екскурсії на березі річки у селі Зелена.

Поряд купалися місцеві діти, дорослих з ними не було. У якийсь момент школярі Владислав Власюк та Олександр Михалик помітили, що одного з дітей понесла течія.

Учні не запанікували, а попливши за хлопчиком, що з останніх сил тримався на воді, змогли його наздогнати. На допомогу однокласникам поспіла Дарія Ткачова. Дівчинка неодноразово брала участь в обласних змаганнях з плавання, тож трималася на воді упевнено.

Втрьох їм вдалося витягнути дитину на берег. На щастя, хлопчик не встиг наковтатися води, тож не потребував медичної допомоги. Щоправда, відбувся переляком.

Рятувальники нагадують громадянам про необхідність дотримання правил безпеки під час відпочинку на водних об’єктах та застерігають особливо пильнувати за дітьми, не відпускаючи їх на водойми без нагляду дорослих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
12345 Показати IP 17 Червня 2015 11:01
Майбутні мчсники Молодці!!1
Просто мама Показати IP 17 Червня 2015 18:47
Молодці діти та батьки, що ростять таких небайлужих і хоробрих дітей.
Владислав Власюк Показати IP 13 Січня 2022 12:58
Цей хлопець пішов не тією дорогою і тепер навпаки дурить людей і заробляє на цьому доволі не погані гроші,можливо ви щось чули що таке АРТБІТРАЖ то ось він цим і заробляє собі на водку в лаунжді

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus