USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині шукатимуть гроші на дороги до кладовищ

7 Квітня 2014 15:42
На ремонт комунальних доріг області не надійшло жодної копійки. А тим часом до Великодня в області планують відремонтувати під’їзні дороги до кладовищ.

Про це стало відомо під час оперативної наради голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта сьогодні, 7 квітня.

Зокрема, заступник начальника управління інфраструктури та туризму Волинської ОДА Віктор Довгополюк каже, що не всі сільські ради можуть подати документи на ремонт під’їзних доріг, бо немає грошей на технічну документацію. Не кажучи й про самі роботи.

Нагадаємо, з початку року волинські дорожники не отримують зарплату. А Служба автомобільних доріг області ще з 2011 року боргує підрядникам 88 мільйонів гривень за виконані роботи.

Станом на 7 квітня в казначействі на рахунках області є всього 14,9 мільйона гривень. З них профінансовано 2,9 мільйона, першою чергою це – захищені статті. Чи перепаде з цих коштів хоч якась частка на ремонт під’їзних доріг до кладовищ – невідомо.

Втім, голова облдержадміністрації зобов’язав Віктора Довгополюка щоранку доповідати про підготовку до ремонту цих шляхів. Щоб, мовляв, до Великодня ці дороги відремонтували. Та, де візьмуть на ці роботи гроші – так і не вирішили. Адже й столичні дорожники в боргах, як в шовках, і розводять руками.

Оскільки з Києва позитивних відповідей немає, очільник облдержадміністрації Григорій Пустовіт запропонував своїм підлеглим трохи подумати де знайти гроші з місцевих ресурсів.

«Мені нецікаво працювати з тими людьми, які тільки кажуть, що в нас є такі проблеми. Мені цікаво з тими, хто пропонує шляхи вирішення проблем», - зазначив він.

Проте, чи за кілька тижнів віднайдуться гроші у недофінансованому бюджеті, стане відомо вже найближчим часом. А між тим в області ділять портфелі: призначають голів РДА, заступників голови облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Спецкомунгосп Показати IP 7 Квітня 2014 15:53
Відремонтувати під’їзні дороги до кладовищ легко може Вікторов О.О. Він і гроші ще має і ремонтує швидко і з Пустовітом вась-вась, друг все-таки.
111 Показати IP 7 Квітня 2014 16:20
Правий сектор хай виділить десятину
Карабас Показати IP 7 Квітня 2014 16:30
Шукають гроші у "країні дурнів", а у нормальних країнах держава виділяє, направляє, кредитує...! Ну якщо у держави немає, тоді Пустовіт-буратіно нехай шукає...
Селянин Показати IP 7 Квітня 2014 18:17
Пустовіт нічого не може зробити, хай забираються геть
Волинянка до Селянин Показати IP 8 Квітня 2014 00:01
А я незгідна. Він уміє красиво розповідати анекдоти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus