USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

«Швидка» врятувала волинянина, у якого зупинилося серце

31 Березня 2017 15:59
Волинські медики врятували життя чоловіку, у якого на 25 хвилин зупинилося серце.

Про це йдеться на сторінці у Фейсбуці головного лікаря "Волинського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф" Олега Куца.

28 березня о 8 год. 28 хв. до диспетчерської Волинського обласного центру ЕМД м. Нововолинська надійшов виклик від жителя села Низкиничі Іваничівського району 1944 р.н., з приводу болю за грудиною, задишку, пітливість.

Бригада ЕМД, прибувши на місце виклику о 8 год. 37 хв., провела обстеження та електрокардіографічне дослідження хворому і діагностувала гострий інфаркт міокарду. Надавши невідкладну допомогу, його терміново госпіталізували в міську лікарню.

Проте, в приймальному відділенні стан пацієнта раптово погіршився: о 09 год. 25хв. наступила раптова смерть. Бригада ЕМД негайно розпочала серцево-легеневу реанімацію, зокрема ШВЛ, непрямий масаж серця. Для моніторування серцевого ритму використали дефібрилятор. Допомогу бригаді надавали чергові лікарі приймального та реанімаційного відділень.

Завдяки професіоналізму та спільним, злагодженим діям медичних працівників, реанімація була успішною – на 25-й хвилині у хворого з’явилося дихання, відновився кровообіг. Хворого в свідомості та стабільному стані транспортували в реанімаційне відділення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 31 Березня 2017 16:44
Та це вже просто чародіі, а не медики!!! Куц не сміши...........25 хвилин, а клінічна смерть?!
Вася до Анонім Показати IP 31 Березня 2017 19:13
Ото ж дали батьки і ім"я "Анонім"!!! Дасть Бозя і тобі інфаркта - тоді і посміхнешся чарівникам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus