USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині сільські вчителі шиють розгрузки та футболки для військових. Фото

27 Травня 2022 07:00
Майстрині із села Дубове та Вербка Ковельского району шиють розгрузки, плитоноски, а віднедавна ще й футболки для українських військових.

Про це повідомив голова Дубівської громади Роман Троцюк у Фейбуці.

Як зазначає голова громади, у школі села Вербка вчителі власним коштом придбали оверлок, який відкриває нові можливості для пошиття військової амуніції.

Все виробництво розпочиналося з пошиття розгрузок та плитоносок. Але майстерність звичайних сільських вчителів зростає, виникла ідея налагодити пошиття футболок, адже зміна погодних умов сприяє зміні одягу. Великим попитом серед військових користуються звичайні футболки.

«Наші трудівниці у вільний від проведення уроків час працюють над створенням своїх шедеврів одягу. Кожна нова одиниця досконаліша за попередню, виробництво переходить на новий кращий рівень.

Сьогодні я разом з нашими швеями приміряв нову продукцію. Світлини з ще однієї швейної майстерні пропоную вашій увазі, - пише Роман Троцюк. Як додає, пошиті футболки передадуть бійцям на фронт.

«Після перемоги наші майстрині із сіл Дубове та Вербка, які шиють костюми та футболки, зможуть запропонувати підприємцям, аграрним підприємствам пошиття робочого одягу. Це може бути взаємно вигідна співпраця, яка запускає маленьку економіку в середині громади. Для цього необхідно буде докупити вишивальні машини, за допомогою яких можна наносити на одяг відповідні бренди компаній та підприємців, щоб ідентифікувати підприємства. Кожен, в міру своїх можливостей та бажання, працює на спільну перемогу над ворогом. Разом ми сил,а яку не здолати жодному з ворогів. Слава Україні!» - наголошує голова громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus