USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Не бояться ні дощу, ні болота: лучанин виготовляє зарядні станції для військових

9 Жовтня 2023 20:59
У Луцьку майстер радіоелектроніки Олег Бондарук виготовляє зарядні станції для українських захисників на фронті. Зараз у процесі виготовлення партія із 10 зарядних станцій.

Чоловік розповів Суспільному, що його пристрої – у герметичних кейсах і не бояться ні дощу, ні болота. Такої зарядної станції вистачає на добу роботи Starlink, або ж на тиждень використання електролампочки.

Такі зарядні станції майстер виготовляє майже рік. Каже: за цей час звернень від військових про те, що щось зламалося, не було.

Прибутку від виробництва чоловік не має. За свою роботу грошей не бере. З його слів, вартість деталей для одного кейса – 22 тисячі гривень, це вдвічі дешевше, ніж побутова зарядна станція. Додає: усе зароблене вкладає у подальше виробництво.
Читати ще: Волинський майстер виготовляє печі-буржуйки з газових балонів

Олег Бондарук каже, що складність виникає, коли не може знайти потрібних деталей. На одну зарядну станцію потрібно 60 різних елементів, щоб було за що їх купувати, гроші надали підприємці.

«Для мене показником моєї діяльності є те, що військові замовляють зарядні станції повторно. Одні підключали рацію і три чи чотири доби вона працювала. Вони були приємно здивовані», – розповідає Олег Бондарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2023 14:56
Талант і золоті руки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus