USD 40.00 40.30
  • USD 40.00 40.30
  • EUR 40.10 40.35
  • PLN 10.00 10.20

На Волині – скандал у відділенні стаціонарного догляду: старенькі скаржаться на погані умови та невчасну меддопомогу

20 Квітня 2023 14:01
У відділенні стаціонарного догляду в Благодатному стався інцидент.

Міський голова Нововолинська Борис Карпус повідомив, що до нього звернулися родичі однієї з мешканок цього закладу зі скаргами на неналежні умови проживання, невчасне надання медичної допомоги.

Хоча, зауважує мер, відділення постійно забезпечують усім необхідним, воно отримує гуманітарну допомогу від міжнародних організацій.

«Відразу доручив профільному заступнику розібратися в ситуації. Директор цього закладу, замість надати пояснення, дозволив собі лише хамство і грубість. Ставлю питання про його звільнення. Таким особам не місце серед керівників установ у громаді. Подібні випадки – неприпустимі. Ніхто не має права знущатися зі стареньких і хворих людей», – йдеться в дописі.

Борис Карпус ініціював службове розслідування, щоб усіх винних було покарано, та пообіцяв тримати це на контролі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus