USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині службовий собака прикордонників допоміг розшукати чоловіка, який заблукав у лісі

10 Січня 2021 10:46
Минулої доби військовослужбовці відділу «Дольськ» Луцького загону разом з чотирилапим напарником розшукали чоловіка, який заблукав у лісі.

Про це інформує пресслужба Луцького прикордонного загону.

Про зниклого мешканця села Шлапань Любешівського району охоронців кордону повідомили співробітники Національної поліції. До них звернулася жінка та повідомила, що її чоловік вийшов від односельця та попрямував у бік їхнього будинку. Однак пройшло більш ніж дві години, а він додому так і не повернувся.

Прикордонники долучилися до пошуку зниклого. Службовий пес взяв слід та привів правоохоронців до лісового масиву, де вони й знайшли чоловіка.

Як з’ясувалося 32-річний чоловік гостював у товариша. Коли зібрався йти додому, переплутав напрямок руху та заблукав у лісі, де його і виявили прикордонники разом з поліцейськими. Вони ж і доправили чоловіка до місця проживання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus