USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині «Mercedes» врізався у вантажівку «DAF», водій легковика загинув

3 Березня 2017 12:24
Легковик «Mercedes-Benz» врізався у вантажівку «DAF» учора, 2 березня, на автодорозі сполученням «Львів-Луцьк» поблизу села Софіївка Горохівського району.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУНП у Волинській області.

За кермом автомобіля «Mercedes-Benz» перебував 30-річний мешканець Горохівського району. Виконуючи маневр обгону, водій, ймовірно, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою «DAF», під керуванням 35-річного донеччанина.

У результаті зіткнення водій легковика помер у кареті швидкої медичної допомоги.

Автомобіль перетворився на купу брухту.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олександр Показати IP 3 Березня 2017 15:22
Я був свідком... Це яка мала бути швидкість легкового мерседеса, щоб після лобового зіткнення з фурою, в нього ВІДІРВАЛО двигун разом з передньою підвіскою!!!!!!
Анонім до Олександр Показати IP 3 Березня 2017 16:11
на меринах і на бехах не їздять. на них літають. деколи відразу на небеса
Водій Показати IP 3 Березня 2017 18:17
Не ВІДІРВАЛО..., а РОЗІРВАЛО авто на дві частини. мотор горів під фурою, а салон в кюветі. Я стояв другий. Гасив двигун мерса. Коли підЇхав , швидка відїжджала.
Саньок Показати IP 3 Березня 2017 19:38
Них**на ,все неправда.... Фуру підрізав бус якого зловили аж за Гороховом,а лехковик,уникаючи зіткнення,з'їжджав на обочину і його занесло на проїжджу частину де і зіткнувся із фурою. А винуватець імовірно на Віто втік з місця пригоди. А власник лехковика,загиблий! Їхав із нормальною швидкістью. Непотрібно писати всяку лобуду,і видумовати хтозна що!!!!!
Саньок Показати IP 3 Березня 2017 20:58
...чуть незабув . Водієві фури респект,і уважуха ,бо він не розгубився, а викликав поліцію яка і затримала водія буса!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus