USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

На Волині спалахнули пожежі через замикання інвертора і загоряння радіатора: травмувалися четверо осіб

18 Січня 2023 09:45
На Волині під час пожеж у житлі травмувалися четверо людей, зокрема двоє дітей.

Про це повідомили у ДСНС Волині.

Сьогодні після опівночі трапилася пожежа в цегляному триповерховому житловому будинку на вулиці Київській у м. Ківерці. Повідомлення про пожежу надійшло до Служби 101 18 січня о 01:17. За 5 хвилин після виклику до місця події прибули рятувальники 6 Державної пожежно-рятувальної частини м. Ківерці. З’ясувалося, що пожежа виникла в коридорі будівлі, вогонь охопив інверторне обладнання, поширився на стіни й двері.

Горіння локалізували о 01:27, ліквідували – о 01:54. Під час пожежі травмувалися двоє дітей. Двоє братів віком 10 і 3 роки медики госпіталізували з ознаками отруєнням продуктами горіння.

За попередніми даними, до пожежі призвело коротке замикання інвертора.

Ще одна пожежа трапилася надранок у селі Прилуцьке Луцької міської громади – вогонь виник в одній з кімнат цегляного житлового будинку на вулиці Соборності, охопив масляний радіатор, перекинувся на меблі й стіни. Під час пожежі травмувалися двоє людей, які перебували в помешканні. Чоловіка 2000 р.н. з отруєнням продуктами горіння та різаними травмами, які він отримав, вибираючись із задимленого помешкання, та жінку 1956 р.н. з опіками верхніх дихальних шляхів й отруєнням продуктами горіння медики госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні. Силами рятувальників 1 ДПРЧ м. Луцька горіння локалізоване о 04:45, ліквідоване – о 04:55.

За попередніми даними, до пожежі призвело коротке замикання електромережі.

Завдяки оперативним діям бійців ДСНС вдалося врятувати будівлі від знищення вогнем.

Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті: пильнувати за справністю електромережі, не залишати електроприлади увімкненими на ніч й не вмикати, ідучи з дому. Якщо ви виявили ознаки пожежі в помешканні, викликайте рятувальників за номером 101.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus