USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині стартували військові навчальні збори. Фото

8 Вересня 2017 10:09
Збори з військовозобов'язаними загону територіальної оборони Маневицького району, які розпочалися 7 вересня, триватимуть до середини цього місяця.

Про це повідомляється на сайті Волинського обласного комісаріату у мережі Facebook.

До практичних занять залучаються жителі Маневицького району, які прибули отримати військовий вишкіл. Підготовку бійців загону будуть проводити інструктори, які мають бойовий досвід участі в районі проведення АТО на території Донецької та Луганської областей.

Впродовж навчальних зборів з особовим складом загону оборони безпосередньо в польових умовах будуть проведені практичні заняття з вогневої підготовки (з виконанням практичних вправ стрільб із стрілецької зброї), тактичної, тактико-спеціальної підготовки, інженерної підготовки, військово-медичної підготовки (надання першої медичної допомоги), підготовки зі зв'язку, мінної безпеки, військової топографії.

Основні завдання навчальних зборів спрямовані на вдосконалення рівня індивідуальної підготовки особового складу, набуття навиків в складі підрозділу та впевнених дій під час виконання завдань за призначенням, зокрема практично навчатися особливостям та порядку несення служби на блокпостах і під час охорони важливих об'єктів і комунікацій.

Навчання будуть проводитись на території усього Маневицького району, тому мешканцям не слід лякатися людей у військовій формі та зі зброєю у населених пунктах та навколишніх об'єктах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
1111 Показати IP 8 Вересня 2017 10:25
Pежим порошенко - це режим путлера в Україні (з другої ланки олігархів). порошенко агент путлера, узурпатор та вбивця тисяч громадян України.. сбу та фсб працюють разом з метою збереження пострадянського антинародного гебешно-олігархічноґо концтабору в Україні. путлер здійснив держпереворот в Україні після Майдану (користуючись розробленими в кремлі політтехнологіями, контролю над медіа і створеною порошенко ЦВК охендовськoґo). цей кривавий злочин (розстріл неозброєних громадян на Майдані а потім захоплення влади в Україні) путлер прикрив анексувавши Крим та розв'язавши війну на сході України. Bсі хто допомогає порошенко утримувати владу - допомогає гебешно-олігархічним фашистам утримувати владу, повинні зрозуміти, що вони допомогають путлеру. a режим путлера-порошенко навіть гірше за комуняк ! - ті вбивали мільони людей репрессіями і голодоморами але не нищили народ непомірними тарифами від олігархів !
12345 до 1111 Показати IP 8 Вересня 2017 13:59
Яка ж у вас каша в голові !!! Наскільки ж ви хворі !!! Вам терміново до лікаря потрібно, в Олику скоріш за все.
Пилип Показати IP 8 Вересня 2017 10:48
Усьо. Надалi сплю спокiйно.
! до Пилип Показати IP 8 Вересня 2017 11:18
Поки на кордонах з Україною скрєпанутий сусід, то спати спокійно не приходиться. Але вишків, навіть цей, то є дуже добре.
Імітація Показати IP 10 Вересня 2017 15:48
І списання гіганського обороного бюджета іде по плану. Війна це не територіальна оборона.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus