USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині стартували змагання з лижних перегонів

4 Листопада 2022 23:41
У селі Боратин стартували обласні змагання з лижних перегонів на лижоролерах. На змагання приїхали 60 дітей з різних регіонів України віком від восьми років.

Про це Суспільному Волині розповів голова правління федерації біатлону в Луцьку Василь Покотилець.

На відкритий кубок Волинської області з лижних гонок на лижоролерах та кубок серед людей з інвалідністю приїхали учасники з Тернополя, Рівненської області та різних районів Волині.
Із командою тернополян приїхала багаторазова чемпіонка світу та Європи з літнього біатлону Світлана Крикончук.

«Це класно, коли кожна область починає розвивати, тоді конкуренція більша в Україні та він такий популярний вид спорту, що я б хотіла, аби був у кожній області», – говорить спортсменка.
Учасник змагань Назар Тесельський – серед лідерів у Тернополі, у спорті він шість років. 5 листопада їде на збори у Фінляндію. Каже: буде не лише змагатися, а й розповідати про війну в Україні.
Змагання з лижних гонок на лижоролерах триватимуть два дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus