USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині - страйк: гірники не вийшли на роботу

27 Липня 2015 13:13
Гірники Нововолинської шахти №1 почали страйкувати через заборгованість по зарплаті. Про це інформують наші колеги з видання БУГ.

Сьогодні, 27-го липня, шахтарі не вийшли на роботу. Головною причиною є майже 4-місячна заборгованість по зарплаті. Гірники не отримують зароблені гроші з квітня 2015-го року включно по липень.

Голова незалежної профспілки шахти №1 “Нововолинська” Анатолій Мухомеджанов вийшов до гірників, які зібралися під головною адміністративною будівлею шахти.

Голова профспілки розповів: “Я дзвонив до голови Незалежної профспілки гірників України Михайла Волинця. З огляду на те, що на 3-му з’їзді шахтарів України і на Раді голів Незалежної профспілки гірників України прийняли рішення продовжити предстрайковий стан. Цим рішенням оголошую страйк на шахті №1. Наша мета – добитися вимог, які були прийняті на 3-му з’їзді шахтарів України".



Вимоги із цього з’їзду були такими:

І. Виплата заробітної плати першочергово;

ІІ. Продовження роботи шахти №1.

“Я хочу не тільки повної виплати по зарплаті, а й покарання для того, хто винен у ситуації із заборгованістю”, – зазначив Анатолій Мухомеджанов.

Анатолій Хусейнович вірить, що шахтарі разом зможуть досягти успіху, а страйк – є кроком до вирішення проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Липня 2015 19:44
Це погано. що зарплати не виплачують, але до чого тут Волинець? він вже давно Ахметці продався.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus