USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині судитимуть службовця сільради, який шарпав журналістку та вибивав камеру з рук

1 Липня 2021 11:04
Поліцейські повідомили про підозру 64-річному службовцю Підгайцівської сільської ради за перешкоджання журналістці у виконанні професійних обов’язків.

Про це інформує пресслужба волинської поліції.

Досудовим розслідуванням встановлено, що службовець Підгайцівської сільської ради, перебуваючи в приймальній сільського голови Підгайців 4 січня, втрутився у розмову журналістки з сільським головою, чим перешкодив їй в отриманні інформації від останнього.

До того ж, шарпав жінку за одяг, проганяв з приймальної, заподіяв кілька ударів по відеокамері, намагаючись вибити її з рук.

Своїми діями громадянин здійснив вплив на журналістку з метою перешкоджання виконанню нею професійних обов’язків, тобто вчинив кримінальний проступок, передбачений ч. 2 ст. 171 КК України.

Відповідно до цієї статті, вплив у будь-якій формі на журналіста з метою перешкоджання виконанню ним професійних обов’язків карається штрафом до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до чотирьох років. Невдовзі справу направлять до суду, який і прийме рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВР Показати IP 1 Липня 2021 13:17
а "діячі" Верховної Ради б'ють, плюються, лаються, брешуть, маструбують, з проститутками домовляються - і нічого. Поліція, слабо?
Бос Показати IP 1 Липня 2021 17:31
Наші поліцейські можуть тільки діда в резинових яоботах притягти до кримінальної відповідальності

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus