USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині судитимуть вихідця з Пакистану, який переправляв нелегалів до Польщі

2 Жовтня 2018 14:12
На Волині судитимуть вихідця з Пакистану, який намагався налагодити канал незаконного переправлення іноземців із України у Польщу.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

31-річний мешканець Чернігівщини, уродженець Ісламської Республіки Пакистан, намагався незаконно переправити чотирьох іноземців через державний кордон України.

Зловмисник планував налагодити канал нелегального переміщення до Республіки Польща осіб, що прибули до України з країн Азії.

Він дізнався про способи і порядок здійснення охорони державного кордону України та Республіки Польща, місця дислокацій мобільних підрозділів та розташування прикордонних нарядів.

Чоловік встановив також розмір грошової винагороди за можливість потрапити в Євросоюз – 3000 доларів США за кожного з нелегалів – та знайшов чотирьох клієнтів на переправлення - трьох громадян Бангладешу й одного громадянина Пакистану.

Увечері 9 серпня 2018 року спробу незаконного переміщення цих осіб із України до Польщі припинили прикордонники, спільно із працівниками обласного Управлінням СБУ та прокуратурою.

Нині зловмисника, який перебуває під вартою, обвинувачують у нелегальному переправленні осіб через державний кордон України за попередньою змовою групою осіб, з корисливих мотивів (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України).

Подальшу долю чоловіка, який щиро розкаявся у скоєному та активно сприяв розкриттю злочину, вирішуватиме суд.



Фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus