USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині є «обділені» претенденти на пост глави держави

16 Квітня 2014 17:27
Претендент на пост глави держави Олег Царьов не має жодного представника в окружних виборчих комісіях на Волині. Є й інші «обділені».

Таку інформацію озвучив регіональний представник громадської мережі ОПОРА в області Михайло Шелеп під час прес-конференції у «ВолиньМедіа» вчора, 15-го квітня.

На Волині утворили 5 окружних виборчих комісій. Таке рішення прийняла ЦВК на своєму засіданні 14 квітня 2014 року відповідно до Постанови № 268 «Про утворення окружних виборчих комісій з виборів Президента України на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року».

ЧИТАТИ ЩЕ: КАНДИДАТИ В ПРЕЗИДЕНТИ. 23 ДОСЬЄ

У цих комісіях не мають своїх представників такі претенденти на пост глави держави: Олег Царьов, Андрій Гриненко, Валерій Коновалюк, Ренат Кузьмін. А Вадим Рабінович не має представництва лише на одній ОВК.

Останні двоє претендентів входять у список офіційних мільйонерів згідно з деклараціями про доходи претендентів на пост Президента України за 2013-й рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Колобок Показати IP 16 Квітня 2014 18:49
Так звані обділені кандидати - технічні. Вони працюватимуть за великі гроші на представника олігархів. Виборці мають бути пильними, щоб знову не піддатися спокусі проголосувати за того, хто має мільйони. Ситий голодного не розуміє. Як не зрозуміє, приміром, Порошенко, який просидів у всіх владах, закінчуючи Януковицькою, Юлії Тимошенко, яка бореться проти влади олігархів. Поки не покінчимо з "товстими гаманцями" - так і будемо сидіти в ямі. Систему може змінити тільки той, хто від неї постраждав. Це Тимошенко.
Колобку Показати IP 16 Квітня 2014 20:03
В тебе немає не тільки вух, носа, але немає ще і мозгів. Юля-не олігарх? Хіба вона всі гроші віддала Лазаренко на хабарі? Купи собі мозги!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus