USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині у ДТП на пішохідному переході загинув пенсіонер

12 Грудня 2015 22:00
Мешканець Нововолинська керуючи автомобілем «Фіат-Дукато», не надав переваги у русі на пішохідному переході та допустив наїзд на пішохода. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 80-річний пенсіонер від отриманих травм загинув на місці події.

Про це інформує Нововолинське ВП ГУНП у Волинській області.

До чергової частини Нововолинського відділу поліції надійшло повідомленняпро дорожньо-транспортну пригоду. На місце події виїхали правоохоронці.

Працівники поліції встановили, що водій автомобіля «Фіат-Дукато», 33-річний житель Нововолинська, рухаючись у напрямку Володимира-Волинського, не надав переваги у русі на пішохідному переході та допустив наїзд на 80-річного пішохода, який від отриманих травм помер на місці події.

Автомобіль із механічними пошкодженнями доставили на арештмайданчик Нововолинського відділу поліції.

За даним фактом розпочали досудове розслідування згідно з частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексуУкраїни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ая Показати IP 13 Грудня 2015 06:20
вже не перший раз доходжу висновку, що волинськи водії, авта купують, водійські права купують а їздити не купують і ту собака зарита. Такі ДТП бувають дуже часто. Водії не розуміють, що перехід це Святе місце для пішеходів. Може б так Відділення комунікації міста, обмежило швидкість до 30км\год. Віриться, що таке обмеження спричинило б безпеку на перехресних дорогах. Бачилось мені і таке, що крім обмеженя швидкості при школах, парках і багатолюдних місцях в поперек дороги, роблять поперечні горби і в той спосіб змушують водіїв обмежувати швидкість.
555 до ая Показати IP 15 Грудня 2015 14:03
"4.4. У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні виділити себе, а за можливості мати на зовнішньому одязі світлоповертальні елементи, для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху." "4.14.Пішоходам забороняється: a) Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;" - тобто в першому випадку ви навмисно поставили три крапки, бо це не має відношення до пішоходного переходу? Ну і як вам далі вірити? Якщо водій їде 20 км/год, то він обов'язково повинен зупинитися перед переходом з відстані 15 метрів, інакше він порушує ПДР, тому що в нього не справний автомобіль. Виконуйте ПДР, бо "укрожурналістика" це не ваше!
nfn Показати IP 13 Грудня 2015 19:32
Щеб пішоходи читали інколи правила і дотримувались їх а нелазили як телята
водій Показати IP 15 Грудня 2015 14:07
Пішоходам забороняється: а) виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід; в) допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину; г) переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження; ґ) затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов'язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху; д) рухатися по автомагістралі чи дорозі для автомобілів, за винятком пішохідних доріжок, місць стоянки і відпочинку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus