USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині у ДТП загинув 32-річний мотоцикліст

19 Червня 2018 10:38
У Старовижівському районі між селами Поліське та Брунетівка 32-річний волинянин, керуючи мотоциклом «VIPER V150A», не впорався з керуванням і впав на проїжджу частину. Мотоцикліст загинув на місці події, повідомляє прес-служба волиської поліції.

Подія трапилася у ніч на 18 червня. Мешканець села Брунетівка Старовижівського району, керуючи мотоциклом, не впорався з керуванням транспортного засобу та впав.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Співчуваю Показати IP 19 Червня 2018 11:30
ЖАЛЬ, сльози, співчутття. ПРОШУ , Благаю Вас, Українці , не СПІШІТЬ. Коли стається ДТП при невеликій швидкості, не такі страшні і трагічні наслідки. МОЛОДІ ЛЮДИ,КОЛИ ВИ НАВЧИТЕСЯ БЕРЕГТИ СВОЄ І ЧУЖЕ ЖИТТЯ І ЗДОРОВ'Я ????? НЕ СПІШІТЬ , БЛАГАЮ ВАС. Не робіть ДТП І ГОРЯ СОБІ І РОДИНІ. МОЛОДІ ЛЮДИ НЕ ЗАЙМАЙТЕСЬ САМОЗНИЩЕННЯМ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus