USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Волині у ДТП загинув тракторист

4 Серпня 2016 13:18
У дорожньо-транспортній пригоді поблизу села Облапи загинув водій трактора, - повідомляє прес-служба волинської поліції.

Учора, 3 серпня, близько 15 години поблизу села Облапи Ковельського району трапилась ДТП з потерпілими. За кермом трактора «Т-40» перебував 22-річний місцевий мешканець. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок пригоди чоловіка придавило трактором.

Від отриманих травм потерпілий помер на місці події. Тіло загиблого направили на проведення експертизи.

За даним фактом відомості внесли до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus