USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині у підприємства забрали землю вартістю 14 мільйонів

16 Жовтня 2014 09:42
За позовом прокурора Маневицького району Волинської області Господарським судом Волині припинили право постійного користування Дочірнім підприємством «Рибгосп Маневичі» земельними ділянками водного фонду вартістю понад 14 мільйонів гривень. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокурор Маневиччини звернувся до суду з позовом про припинення права постійного користування цими земельними ділянками, визнання недійсними державних актів на право постійного користування землями та повернення ділянок до державної власності, позаяк під час перевірки з'ясувалося, що це підприємство, порушуючи вимоги законодавства, систематично не сплачувало земельний податок й заборгувало державі понад 200 тисяч гривень.

Попри ухвалене ще два роки тому рішення Волинського окружного адміністративного суду про стягнення цього боргу з підприємства, заборгованість зі сплати земельного податку рибгоспом сплачена не була. Відтак, за прокурорського втручання 716 га земель водного фонду вартістю 14 мільйонів гривень повернули у державну власність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Яяя Показати IP 16 Жовтня 2014 09:45
Ще в смітюха треба забрати в Оконську.
іван Показати IP 16 Жовтня 2014 10:27
ото да,ото бандити,щоб один чиновник прихватизував стільки землі.нема слів-це просто жах.скоро пару олігархів і головорізів приватизують нас усіх в рабство,хоч ми уже в ньому є
лейтенант Коломбо Показати IP 17 Жовтня 2014 12:14
риба гниє з голови - відкручувати голову потрібно терміново

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus