USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині у власність держави вимагають повернути землі вартістю 200 млн

20 Січня 2023 23:18
Прокуратура звернулася до суду з чотирма позовами в інтересах держави в особі Волинської обласної військової адміністрації до органів місцевого самоврядування Камінь-Каширського району, аби витребувати у власність держави земельні ділянки загальною площею майже 70 га й вартістю понад 208 мільйонів гривень.

Про це повідомили у прокуратурі області.

Підставою пред’явлення позовів стала безпідставна реєстрація за місцевими радами права комунальної власності на земельні ділянки, які перебували у користуванні державних підприємств «Городоцьке лісове господарство» та «Колківське лісове господарство» й належали до земель державної власності з цільовим призначенням – для ведення лісового господарства.

У суді прокурори наполягатимуть на поверненні цих земель у власність держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Влад Показати IP 21 Січня 2023 08:02
До чого тут ДП ліс на території громади, значить і громади має бути ліс. Прокуратура шарашкіна контора, кругом воду каламутять і носа пхають...
Оля Показати IP 21 Січня 2023 09:38
По території Шацької громади теж були віддані землі сільських рад, віддавши їх без проектів відводу землеустрою, малювали на картах маркером ті землі які віддали ДП лісовому господарству, чим змінили площі лісів,з менших площ на більші, віддали на око. Після чого ДП лісового господарства оформило документи на землі які перебували раніше у сільській раді, та позначивши їх землями лісового фонду. Чия це має бути безвідповідальність та безграмотність розпоряджатися даними землями сільських рад?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus