USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині учень ковельського ПТУ зґвалтував неповнолітню дівчину

9 Жовтня 2021 23:53
На Волині судять учня другого курсу ДНЗ «Ковельський ЦТПО» за те, що він зґвалтував неповнолітню дівчину.

Днями Ковельський міськрайонний суд виніс ухвалу, якою застосував щодо неповнолітнього підозрюваного захід у виді домашнього арешту на два місяці.

Як ідеться у постанові, неповнолітній підозрюється в тому, що 21 вересня о 21.30 неподалік гуртожитку ДНЗ «Ковельський ЦТПО» на вулиці Відродження у Ковелі він зґвалтував неповнолітню дівчину. При цьому підозрюваний був у стані алкогольного сп’яніння. В результаті насильницького статевого акту потерпіла отримала тілесні ушкодження статевих органів.

Слідча за погодженням прокурора звернулася до суду з клопотанням про застосування відносно неповнолітнього підозрюваного запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Неповнолітній підозрюваний та його захисник не були проти щодо запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, однак просили обрати такий захід із забороною залишати житло в нічний час. Водночас адвокат вказував на те, що наразі підозра є необґрунтованою.

В підсумку суд задовольнив клопотання слідчої, застосувавши щодо неповнолітнього підозрюваного запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту на строк два місяці.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2021 06:41
Які ще виші у Ковелі? ПТУ - притулок тупих учнів.
Небайдужий до Анонім Показати IP 11 Жовтня 2021 07:18
Шкода вас..ви напевно з минулого часу.. з радянських часів..тепер престижніше мати професійну освіту ніж вищу!! І до профтехосвіти йдуть ті, хто зацікавлений у своєму майбутньому!
Ковель Показати IP 10 Жовтня 2021 08:04
Хай подивиться фільм Ворошиловський стрілок.
BigOSSa Показати IP 10 Жовтня 2021 13:16
Мало інфо тому хз. Шо то за тілесні ушкодження? Целку втратила чи як? Не забувайте Шуригіних хвата кругом. Буває пересплять по обоюдці, но батьки взнали що їхне "золотце" уже не "девочка" (наприклад рішила поговормть д матірю на цю тему чи "добрі" друзі нашептвли) і починають пресування, а та не довго думаючи ляпне що вона не хотіла він все сам. Батьки пишуть заяву і понеслось... тік якщо їй немає 16 а йому вже більше 18 то любий чпек вважається згвалтуванням даж якщо сама ноги роздвинула. І заява про таке не може бути відізвана. Тому впаяють полюбе даж якщо вона зізнається що назвизділа про згвалтування.
Олег Показати IP 11 Жовтня 2021 10:11
Ще одним пі...ком на зоні стане більше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus