USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині утворили три тимчасові спецдільниці до виборів президента

4 Березня 2019 07:00
На Волині окружні виборчі комісії №№ 20, 22, 23 у визначений законом термін утворили спеціальні виборчі дільниці на тимчасовій основі. На них у день виборів Президента України 31 березня 2019 року зможуть проголювати орієнтовно 400 виборців. Натомість в округах № 19 та № 21 тимчасових виборчих спецдільниць не буде, інформує Опора.

Так, в окрузі № 20 спецдільницю на тимчасовій основі уторили відповідно до постанови ОВК № 3 від 23 лютого 2019 року. Вона діятиме на базі відділення стаціонарного догляду для постійного проживання територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Луцького району.

Заклад розміщений у селі Білосток Луцького району на вулиці Шкільній, 4а. Голосування відбуватиметься в кабінеті фізіотерапевтичних процедур. Орієнтована кількість виборців – 20.

В окрузі № 22, згідно із постановою ОВК № 9 від 27 лютого 2019 року спецдільницю на тимчасовій основі утворили у державній установі «Луцький слідчий ізолятор». Адреса установи – місто Луцьк, вулиця Нестора Бурчака, 3. Голосування тут відбудеться в актовій залі.

Орієнтована кількість виборців на дільниці – 330.

Відповідно до постанови № 10 ОВК № 23 від 22 лютого 2019 року, у межах округу за поданням Маневицької РДА створили одну спецдільницю на тимчасовій основі. Згідно із постановою, дільницю створили в обласному протитуберкульозному санаторію для дорослих, який розташований у смт Колки Маневицького району на вул. Романівській, 91. Голосування відбуватиметься в актовій залі, орієнтовна кількість виборців – 50.

У межах округів № 19 та № 21 спеціальних виборчих дільниць на тимчасовій основі створювати не будуть.

ЧИТАТИ ЩЕ: У СКІЛЬКИ ОБІЙДЕТЬСЯ ДРУК БЮЛЕТЕНІВ ДО ПРЕЗИДЕНТСЬКИХ ВИБОРІВ

Нагадаємо, відповідно до частини 2 статті 20 Закону України «Про вибори Президента України», спеціальні виборчі дільниці призначені для організації та проведення голосування виборців у стаціонарних закладах охорони здоров’я, на суднах, які перебувають у день виборів у плаванні під Державним Прапором України, на полярній станції України, в установах виконання покарань і слідчих ізоляторах та інших місцях тимчасового перебування виборців з обмеженими можливостями пересування. У винятковому випадку спеціальні виборчі дільниці можуть утворюватися Центральною виборчою комісією на території військових частин (формувань).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus