USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині в лікарні від пневмонії помер чоловік

8 Квітня 2020 09:50
У Любомльській районній лікарні 74-річний чоловік помер від пневмонії. Результати експрес-тесту та наліз на ПЛР виявилися негативними.

Про це повідомляє Волиньpost з посиланням на КНП «Любомльське ТМО Любомльської районної ради» у фейсбуці.

Загалом у Любомльській лікарні протестували 70 людей експрес-тестами для виявлення COVID-19.

З них 20 осіб були з підозрою на СОVID-19, 50 осіб прикордонників, які контактували з людьми, котрі повертались із-за кордону.

Станом на 7 квітня у Любомлському ТМО з підозрою на СОVID-19 знаходиться 4 хворих, в яких експрес -тести негативні.

Наразі їх аналізи відправили в Луцьк в лабораторний центр для уточнення діагнозу.

Зазначається, що 5 квітня в стаціонарні відділення лікарні поступив 74-річний чоловік з діагнозом двобічна позагоспітальна пневмонія. Хворого одразу госпіталізували у реанімаційне відділення. На жаль, врятувати його не вдалося: чоловік помер увечері того ж дня.

Дослідження на експрес-тест, який провели в Любомлі, та аналіз на полімеразно-ланцюгову реакцію ( ПЛР-дослідження), яку провели у Луцьку в обласному лабораторному центрі того ж дня, виявився негативним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Отож Показати IP 8 Квітня 2020 10:19
А тепер ще одна річ якою ніхто не цікавиться - за яких умов люди масово підхоплюють двосторонню пневмонію. Можливо знаючи як, можна було б запобігти цьому, чи це не так важливо, а важливо всіх лякати шариком з вусиками?
я Показати IP 8 Квітня 2020 13:22
якщо сидіти вдома і не лікувати правильно пневмонію (запалення легень), то легені "згорають" і без коронавірусу....так було і так буде...
111 Показати IP 8 Квітня 2020 13:43
Чому не приписали короно вірус

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus