USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині в озері втопився юнак

3 Липня 2023 16:10
На водоймі в селі Бахів-2 Ковельсього району втопився хлопець 2005 року народження.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Волині.

3 липня о 07:35 рятувальники водолазно-рятувального відділення (смт Шацьк) здійснили виїзд для проведення пошуково-рятувальних робіт на природній водоймі в селі Бахів-2 Ковельсього району.

За наданою інформацією заявниці, 2 липня чоловік 2005 р.н., житель села Верба Ковельського району пішов купатися на озеро та не повернувся. На березі водойми було виявлено особисті речі зниклого.

По прибуттю на місце події працівники ДСНС за допомогою спеціального обладнання обстежили дно акваторії та дістали тіло загиблого на поверхню.

Додамо, що у Волинській області минулої доби на водних об’єктах виявлено загиблими трьох людей. Як повідомлялося, близько сьомої години ранку на річці Луга Локачинської громади потонув чоловік 1985 року народження, житель смт Локачі. Вчора, 2 липня, на водоймі в комплексі «Три бобри» у с.Литовеж Володимирського району втопився чоловік 1988 року народження.

У п'ятницю, 30 червня, на Ковельщині також трапився випадок загибелі чоловіка 1996 року народження на водоймі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus