USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині вандали поглумилися над місцем вшанування Небесної Сотні

4 Жовтня 2016 18:07
Вандали поглумилися над місцем вшанування Героїв Небесної Сотні у Володимирі-Волинському.

Про це інформує Вголос з посиланням на депутата Володимир-Волинської міської ради Ірину Мельник.

Греко-католицька громада облаштувала поруч з храмом святого Йосафата у Володимирі-Волинському місце вшанування Героїв Небесної Сотні, розмістивши на стіні храму банер з фотографіями Героїв та поличкою для квітів та лампадок.

«Коли у суботу я прийшла до храму, то побачила, що усі квіти та лампадки скинуті з полички в куток, а вінок порвано. На щастя, сам банер не зачепили. Було видно, що зроблено це спеціально. Прикро, що у місті є особи, які не просто не шанують пам’ять загиблих, а глумляться над нею», – розповіла Іотна Мельник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2016 18:42
Якби нвше СБУ працювало а не бурштин кришшувало то б такого не було.Незнаю ніодного чесного СБУшника.А половина з сепарами в губи цілуються.
Марія Показати IP 4 Жовтня 2016 20:07
З однієї сторони дико,а з іншої завдяки людям з майдану сьогодні маємо розруху,беззаконня, і війну,та бідність,але Небесня Сотня це дійсно святі,бо Вони віривши у наше європейське світле майбутнє,стояли до кінця,їх як і нас обдурили,принесли горе в домівки,тому вандалів хоч і засуджую,але допускаю що це крик душі,взагалі треба відкрити повноцінний меморіал героям Небесної Сотні
Вова до Марія Показати IP 4 Жовтня 2016 21:18
Це не крик душі, такі душі не мають, втім як і ви мізків.
Майдан Показати IP 5 Жовтня 2016 10:57
Дав війну дав бідність для більшості,беззаконя,аватрію,розруху
Вася Показати IP 6 Жовтня 2016 10:29
повiрю в уКраїну, коли Парубiй, Яценюк, Турчинов, Порошенко сядуть за грати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus