USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поліцейські затримали двох чоловіків, які збували наркотики у Володимирі

16 Квітня 2022 18:32
Поліцейські у Володимирі затримали двох чоловіків, яких підозрюють у збуті психотропної речовини PVP.

Про це інформує Володимир-Волинський районний відділ поліції у Фейсбуці.

Поліцейські з’ясували, що 24-річний житель району налагодив збут небезпечної психотропної речовини. Наркотики замовляв через інтернет, розфасовував на дози та продавав жителям міста. З потенційними клієнтами зазвичай зустрічався особисто.

Під час обшуку в його квартирі поліцейські знайшли пакетики із небезпечною речовиною білого кольору зовні сходу на PVP (солі). Вилучене направили на дослідження.

Також правоохоронці затримали посібника збуту – 31-річного жителя району, який за вказівкою здійснював передачу наркотичної речовини.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Нині зловмисникам оголошено підозру та обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

Досудове слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus