USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

На Волині вандали пошкодили банер Героям Небесної сотні

6 Травня 2016 22:01
Вандали пошкодили банер Героям Небесної сотні у Старій Вижівці.

Про це інформує власкор «Вголосу».

До чергової річниці Майдану старовижівські активісти встановили в районному центрі два банери з фотографіями Героїв Небесної сотні та земляків, що загинули під час російсько-української війни. Один з них був біля церкви Святого Василя, інший – у центрі селища. А напередодні 9 Травня банер, розташований біля райдержадміністрації, пошкодили вандали. Вони зігнули його, потоптались по фото, зірвали один з прапорів – червоно-чорний, та залишили на місці злочину численні сліди.

«Я далекий від думки, що на такі дії вандалів підштовхнув хтось із ветеранів Другої світової війни. Радше за все, їх спровокувала сучасна потужна російська пропаганда, яка продовжує отруювати свідомість українців. А владі на це начхати. Такий вчинок вандалів є символічним. Він свідчить про бажання принизити всіх борців за волю України в боротьбі з російськими окупантами. І тим паче, зробили це саме напередодні 9 Травня», – розповів депутат Старовижівської райради Іван Омельчук.
Фото Володимира Зінчука
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Свiдок Показати IP 6 Травня 2016 22:25
Я бачив, то зробив Путен!
ще не зовсім свідоми Показати IP 6 Травня 2016 22:31
Жаль знищеного баннера загиблим воїнам в АТО.
Навіщо неправда Показати IP 6 Травня 2016 22:48
" Інцидент відбувся напередодні 9 травня". Напередодні - це буде 8 травня. Навіщо привязувати чийсь вандалізм до Дня Перемоги? Щоб розділити і "накрутити" суспільство?
Анонім Показати IP 6 Травня 2016 22:52
Ви хворі на всю голову!!!
ааа Показати IP 6 Травня 2016 23:21
шкода що на волині стільки пі-*ів
Всезнайко до ааа Показати IP 6 Травня 2016 23:57
Пі*-ів з червоно-чорними прапорами?
А Показати IP 7 Травня 2016 07:57
А це "творіння" на заржавілих арматуринах хіба можливо назвати шаною до полеглих? Ще б гвіздками до стіни прибили. І люди мають вклонитись цій дешевій шматі? Не глуміться над пам'яттю Героїв. Я б взагалі заборонив таку самодіяльність. Скоро на туалетному папері почнуть друкувати, показувати свій патріотизм. Ви ділом показуйте любов до України, а не піартесь на полеглих.
Вася Показати IP 7 Травня 2016 09:40
Хватить брехати, росiйська пропаганда iм не подобаэться !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus