USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині вантажівка влетіла в Hyundai, постраждала водійка

15 Березня 2024 11:55
14 березня близько 21 години у Горохові 46-річний водій вантажівки Volvo не врахував дорожню обстановку та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем Hyundai. За кермом легковика перебувала 38-річна місцева мешканка, в салоні також перебувала її трирічна донька.

Жінка отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували. Дитина серйозних травм не зазнала, за її станом наразі спостерігають лікарі. Водії транспортних засобів були тверезі.

Читати ще: «Заправився» зранечку: в Луцьку водій, у якого алкоголю в крові у 10 разів було вище норми, влаштував ДТП на перехресті

Цього ж дня близько 22 години у Луцьку 21-річний водій Opel на проспекті Соборності наїхав на пішохода, який перебігав дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. 37-річний чоловік отримав травми, його ушпиталили.
З місця події слідчі вилучили автомобіль, керманич автомобіля був тверезий.

Читати ще: Кидав яйця у вікна, бігав коридорами та лякав охоронця: в Луцьку чоловік хуліганив у ліцеї

За двома фактами аварій слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесне ушкодження. Слідчі встановлюють обставини ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus