USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині ВАЗ злетів у кювет, постраждала 16-річна дівчина

30 Серпня 2021 12:19
У Ковельському районі п’яний водій скоїв ДТП з постраждалими. Водієві-правопорушнику загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Автопригода трапилася у суботу, 28 серпня, на автодорозі Головне – Куснище на Любомльщині. 27-річний житель селище Головне, керуючи автомобілем ВАЗ – 2106 у стані алкогольного сп’яніння, злетів у кювет. Транспортний засіб перекинувся.
Внаслідок ДТП 16-річна пасажирка легковика, жителька Любомльщини, отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у відділення травматології районної лікарні.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження, розпочате, за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Санкція цієї статті передбачає до трьох років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 30 Серпня 2021 12:51
Треба було ще в потерпілої перевірити рівень алкоголю. По ходу в неї було не менше, як у водія.
Лучанин до 123 Показати IP 30 Серпня 2021 15:25
А для чого? Перебування у ТЗ з водієм у стані алкогольного сп'яніння - не злочин, навіть не правопорушення (хоча мало би бути). Малолітні д*ри, що ще скажеш - тягне їх до всяких д*білів, яким енергію нікуди дівати. Та і якщо чесно, з віком там не особливо розуму додається, хто би що не розповідав про "нагулялась") Чекайте слізних прохань про збір коштів, допомоги в лікуванні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus