USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

На Волині відбудеться фестиваль «Студентська республіка»

1 Червня 2021 09:15
На Волині вкотре відбудеться фестиваль «Студентська республіка».

Із 4 по 6 червня на базі дитячого оздоровчого закладу «Сонячний» (с. Гаразджа Луцького району) відбудеться ХIІІ регіональний етап всеукраїнського студентського фестивалю «Студентська республіка 2021».

У фестивалі візьмуть участь представники усіх навчальних закладів Волині, кожен з яких облаштує своє студентське наметове містечко. Під час фестивалю заплановано проведення семінарів і тренінгів для активістів студентського самоврядування, конкурсів, ігрових змагань, інтелектуальних та спортивних турнірів.

Найважливішою подією стануть вибори команди-делегатів на всеукраїнську студентську республіку.

Організатори фестивалю – ВМГО «Студентська республіка», ГО «Студентська Рада Волині». Захід відбудеться за підтримки управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА.

Відкриття «Студентської республіки» – 4 червня о 12:00.

За додатковою інформацією звертатись до голови ГО «Студентська рада Волині» за тел. (066) 0801228 – Віталій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus