USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині відбувся міжнародний турнір з гандболу пам'яті судді

1 Листопада 2016 09:50
Міжнародний турнір з гандболу присвячений пам’яті судді міжнародної категорії Б.М. Макарова відбувся днями у Нововолинську. Участь брали юнаки 2004 року народження і молодші спортивні клуби.

Борис Макаров – виходець із міста Нововолинська, який був суддею міжнародної категорії з гандболу та членом Європейської федерації гандболу (ЄФГ).

Участь у турнірі взяло 8 юнацьких команд з різних куточків України: із Мелітополя, Ужгорода, Доманівки (Миколаївська область), Красилова (Хмельницька область), Южного (Одеська область), Рівного, Запоріжжя та Нововолинська.



Переможцем цьогорічного турніру стала команда з Нововолинська, 2-ге місце посіла команда Ужгорода, 3-тє – Доманівки, 4-те – Южного, 5-те – Запоріжжя, 6-те – Рівного, 7-ме –Мелітополя, 8-ме – Красилова.

Організатори турніру окремо відзначили 7 кращих гравців відповідно до ігрового амплуа, а також кращого бомбардира та гравця.

Переможці, призери та кращі гравці були нагороджені дипломами, кубками, грамотами, медалями від Волинського обласного ЦФЗН «Спорт для всіх» та призами від спонсорів турніру.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus