USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині відкрили 7 пов'язаних з виборами кримінальних проваджень

31 Жовтня 2015 14:39
На Волині відкрили кримінальні провадження щодо семи виборчих правопорушень. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Очільники силових відомств Волині наголосили, що усі вчинені на виборах в області правопорушення отримують жорстку реакцію правоохоронних органів.

За станом на сьогодні до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесели відомості про 7 пов’язаних з виборчим процесом правопорушень, які мають ознаки кримінальних.

Правоохоронні органи області розпочали кримінальні провадження – про незаконне використання виборчого бюлетеня, підписання протоколу про підрахунок голосів на виборчій дільниці до його заповнення, приховування виборчого бюлетеня та перешкоджання реалізації громадянином права бути обраним під час виборів до місцевих рад.

Попереду – другий тур виборів. Відтак керівники правоохоронних органів Волині наголосили на необхідності дотримуватися під час голосування вимог закону, не піддаватися на підкуп та не вчиняти протиправних дій.

Напередодні другого туру виборів начальник УМВС України в області Петро Шпига, прокурор Волинської області Дмитро Чепіжак та начальник УСБУ в області Юрій Фелонюк звернулися до волинян.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дончанин Показати IP 31 Жовтня 2015 19:57
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus