USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині відкрили для руху новозбудований лівий проїзд траси до «Ягодина»

29 Червня 2022 18:52
Сьогодні відбулися зміни в організації дорожнього руху ділянкою автошляху М 07 Київ – Ковель – Ягодин (на Люблін) між селами Довгоноси та Старі Кошари Ковельського району.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Відтепер транспортні засоби, які прямують зі сторони ПП «Ягодин», будуть проїздити цей відтинок «Варшавки» збудованим торік лівим проїздом з двома смугами руху в цьому напрямку.

У 2021 році у рамках реконструкції на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області були проведені роботи з підвищення до першої категорії цієї 3-кілометрової ділянки міжнародного автошляху М 07. Зокрема, прокладали новий проїзд: провели підготовчі роботи, звели земляне полотно, влаштували тришарову основу та три шари асфальту. Торік відновили й існуючий проїзд. Стару дорогу розширили з 9 до 10,5 метра та вкрили трьома шарами асфальту, нанесли тимчасову дорожню розмітку.

Цьогоріч на цій ділянці автошляху провели роботи з організації дорожнього руху – встановили дорожні знаки та нанесли дорожню розмітку.

Водіїв закликають бути обачними та уважно стежити за дорожніми знаками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1+1 Показати IP 30 Червня 2022 00:08
Те на що зараз потрібно кошти виділяти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus