USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині відремонтують дороги Кричевичі–Уховецьк і Яревище–Воля

7 Листопада 2020 07:00
У Волинській області планують відремонтувати дві дороги місцевого значення: О030643 Кричевичі–Уховецьк–М-07 та С031405 Яревище–Кримне–Смоляри–Галина–Воля.

Відкриті торги для пошуку розробника проєктно-кошторисної документації на капітальні ремонти оголосило державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Тендерні пропозиції прийматимуть до 10-11 листопада.

Йдеться про два тендери:

- на розроблення проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О030643 Кричевичі–Уховецьк–М-07 на ділянці від нульового до 9,3 кілометра Ковельського району Волинської області. Очікувана вартість робіт становить 1,186 мільйона гривень;

- на розроблення проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С031405 Яревище–Кримне–Смоляри–Галина–Воля на ділянці від 7,3 кілометра до 17,3 кілометра Старовижівського району Волинської області. Очікувана вартість – 1,012 мільйона гривень.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, зокрема відповідного програмного забезпечення, спеціалістів, у тому числі інженерів-проєктувальників, інженера-консультанта, інженера-геодезиста та інженера-архітектора.

Переможці торгів повинні будуть зібрати вихідні дані та розробити варіанти конструкції дорожнього одягу та організації руху згаданих доріг.

Проєктно-кошторисну документацію на ремонти мають виконати до 31 грудня 2020 року.

Опісля розробки проєктно-кошторисної документації та визначення очікуваної вартості ремонтних робіт стане можливим оголошення тендерів на проведення капітальних ремонтів автошляхів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Qwerty Показати IP 7 Листопада 2020 12:32
А там де дороги небуло ніколи і далі небуде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus