USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині відремонтували ділянку дороги на межі з Рівненщиною

10 Грудня 2021 20:42
Дорожники завершили ремонт на ділянці міжнародної траси М-19 Доманове (на м. Брест)-Ковель-Чернівці-Тереблече (на м. Бухарест) протяжністю у 3,5 кілометра.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Волинській області.

Зокрема, відремонтували ділянку дороги М-19 на межі з Рівненщиною. Цей відтинок пролягає від повороту у селі Крупа і до межі з Рівненською областю.

На цьому відтинку дороги відфрезерували старе дорожнє покриття, посилили основу 18-сантиметровим шаром щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом, влаштували вирівнюючий шар дорожнього покриття з крупнозернистого асфальтобетону, завтовшки 10 см, уклали 5-сантиметровий верхній шар дорожнього покриття зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші, облаштували узбіччя, нанесли тимчасову дорожню розмітку.

Згодом на цій ділянці з’являться нові дорожні знаки та автопавільйони.

«Такою дорогою М-19 сьогодні Волинь зустрічає автівки, які курсують зі сторони Рівненщини», – йдеться у дописі до відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus