USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині відзначили спортсменів – призерів Всесвітніх Ігор

29 Липня 2022 14:21
З перемогами на Волинь повернулися спортсмени, які представляли наш край та Україну на Всесвітніх Іграх у Бірмінгемі, Алабама, США. Волиняни та їхні тренери отримали почесні грамоти.

Про це повідомляють у Волинській обласній раді.

У складі української збірної – четверо волинян: Богдан Мочульський став переможцем Всесвітніх ігор з джиу-джитсу, Вікторія Куніцка, Дарина Пом’яновська та Олександра Мальчук вибороли бронзові нагороди зі спортивної акробатики у групових вправах.

Роботу спортсменів та їх тренерів відзначив голова обласної ради Григорій Недопад та заступники голови Волинської ОВА Сергій Мовенко та Юрій Гупало.

Цьогоріч українська збірна у Всесвітніх Іграх показала свій найкращий результат за всю історію виступів на цих змаганнях, завоювавши 45 медалей: 16 золотих, 12 срібних, 17 бронзових.

«Своїми здобутками наші спортсмени неабияк підтримують кожного з нас і наших військових. Особливо пишаємося тим, що переможців готує наша обласна дитячо-юнацька спортивна школа. Ми будемо й далі підтримувати спорт, наших спортсменів, їхніх наставників та наші заклади аби молодь показувала ще кращі результати і розвивала свої таланти», – зазначив Григорій Недопад.

Він вручив почесні грамоти обласної ради спортсмену Богдану Мочульському, а також тренерам Олені Кришпінович та Вероніці Пащук.

«Коли звучить Гімн України – це найбільш емоційний момент на змаганнях. Коли весь стадіон слухає Гімн України та аплодує стоячи – це дорого вартує, і ми для цього працюємо», – зазначив Богдан Мочульський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus