USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині вночі горіла баня

27 Березня 2017 10:19
Волинські рятувальники протягом минулих вихідних рятувальники ліквідували 5 пожеж.

Зокрема, 26 березня о 00:49 до служби порятунку надійшло повідомлення, що у місті Камені-Каширському горить піноблочна баня. На місце події у складі двох відділень прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №8, які 01:08 локалізували вогонь, а о 01:35 її ліквідували.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил протипожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

Окрім цього, 25 березня о 04:34 у селі Біличі Любомльського району спалахнула дерев’яна господарська будівля. Ліквідували загорання співробітники Державної пожежно-рятувальної частини № 10 спільно з місцевою пожежною командою села Луків.

Причина пожежі – встановлюється.

Того ж дня о 17:38 у місті Нововолинську трапилось загорання сміття на відкритій території. За викликом на місце події прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №5, які оперативно погасили загорання.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

О 18:30 у селі Гірка Полонка Луцького району виникла пожежа в цегляній господарській споруді. За викликом на місце події прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини № 1 та №2, які ліквідували пожежу.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Також о 19:10 у селі Литовеж Іваничівського району виникло загорання сухої трави на площі – 1 га. Загорання ліквідовано працівниками Державної пожежно-рятувальної частини №18.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus