USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Волині водій Ford, якого позбавили прав, влетів у маршрутку з пасажирами. Як суд його покарав

6 Січня 2024 14:56
На Волині судили 26-річного водія, який за кермом авто Ford зіткнувся з міжміською маршруткою «Нововолинськ-Луцьк». Внаслідок цієї аварії постраждало четверо людей.

Як йдеться у матеріалах справи Нововолинського міського суду, 4 грудня на вулиці Промисловій у Нововолинську водій Ford Олег Т. не врахував дорожню обстановку та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з міжміською маршруткою.

Під час слідства стало відомо, що винуватця аварії раніше позбавили водійського посвідчення. Також з’ясувалося, що у 2023 році чоловіка вже штрафували за водіння авто без прав.

Читати ще: У Луцьку водійка збила підлітка на переході: вона заплатить штраф та 200 тисяч моральної шкоди

Про Олега Т. відомо, що він працює механіком-водієм у ФГ «Агроінвест Топилище».
Обвинувачений у суді свою вину визнав повністю та щиро розкаявся. Також додатково пояснив, що знав про те, що був позбавлений прав, однак продовжував керувати транспортним засобом.

Суд присудив винуватцю аварії покарання у 40 800 гривень штрафу з без оплатним вилучення транспортного засобу. Також на п’ять років позбавив права керувати авто.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus